HOME | RACEBAANPRAATJE | TESTBANK | VERZAMELEN | REPORTAGES | GULF RACING | LINKS | SITEMAP


ONTWIKKELINGEN BIJ RACEBAAN.COM
 

Racebaan.com is alweer een goed jaar in de lucht! In handen van het huidige Team Racebaan.com dan wel te verstaan....
Onze voorganger Gerard van Dongen kondigde begin 2005 aan te gaan stoppen. Velen waren toen verdrietig, enkelen zelfs boos. Onterecht, want Gerard had racebaan.com gemaakt tot wat het op dat moment was. Een naslagwerk en ontmoetingsplek voor alle liefhebbers van racebanen en slotracen. 
Bovendien, Racebaan.com was toen al, maar is nu nog steeds, een geheel particuliere website! Dit werd toen en wordt nog steeds helaas wel eens door enkelen vergeten! Nagenoeg alles wat nodig is voor het vullen van deze site wordt betaald uit eigen middelen en geheel gemaakt in prive-tijd. Alleen het merendeel van het ter beschikking gestelde testmateriaal behoeft niet betaald te worden, iets waar we uiteraard heel dankbaar voor zijn! 
In plaats van de stekker er uit te trekken heeft Gerard gezocht naar iemand die "zijn kindje" wilde adopteren. Wij hebben toen de stoute schoen aangetrokken en de handschoen opgepakt. Gezien alles een hele uitdaging....!

Velen waren in het begin nogal sceptisch over hoe het verder zou gaan. Wat zou er over blijven van racebaan.com en wat zou er veranderen. Ook voor ons een beetje de vraag.
Vermoedelijk heeft menigeen geen idee wat hier zo allemaal bij komt kijken. Niet erg hoor, ook wij van Team racebaan.com wisten dat niet....
Het ontbrak ons beiden aan enige kennis wat webbuilding en dat soort zaken aangaat.
Verder moesten er de nodige contacten worden gelegd, onderhouden en opgebouwd. Bovendien moest er vooral vertrouwen worden gewonnen. Daarnaast nog zorgen dat de kwaliteit van de fotografie naar een acceptabel pijl gebracht wordt (iets waar racebaan.com toch vrij bekend om staat). Dan nog op zijn tijd de deur uit voor een reportage of race hier en daar. En o ja, er gebeuren ook nog zaken op privegebied, met mensen die ook nog graag wat aandacht krijgen!
Maar goed, we willen zeker niet klagen. Het is nog steeds een uitstekende manier om onze hobby te delen met andere liefhebbers en af en toe met raad en daad terzijde te staan. 

Binnenkort willen we gaan beginnen met de bouw van onze vaste baan Frankochamps II. Een op handen zijnde verhuizing zal deze plannen nog even in de war schoppen. Toch gaan we ook daar straks hard mee aan de slag.
Niet alleen om zelf weer eens regelmatig lekker te kunnen boenderen, maar k om tijdens en na de bouw weer een extra dimensie aan onze verslagen te kunnen geven. k omdat er voor dit jaar nog een aantal andere dingen op stapel staan.... De importeurs van Ninco, SCX, Carrera Scalextric en o.a. Slot.it hebben ook voor 2006 weer hun medewerking toegezegd. Deze week gaf ook Fly te kennen mee te gaan doen! Binnenkort willen we proberen ook van Revell nog medewerking te krijgen.  Het beloofd dus weer een lekker racebaanjaar te worden!
Kijkend naar de bijgevoegde stijging van onze bezoekersaantallen kunnen we daar waarschijnlijk weer heel veel mensen een plezier mee doen!!!!  Dus graag tot ziens !!!


Home | Testbank | Gulf Racing | Report | Sitemap
29 maart 2006 - Copyright racebaan.com