HOME | RACEBAANPRAATJE | TESTBANK | VERZAMELEN | REPORTAGES | GULF RACING | LINKS | SITEMAP


TOP DRIE TESTMODELLEN 2006

 

De uitslag

Het is 1 mei 2006 geweest en het stemmen is afgelopen. We zijn verheugd over het aantal reacties dat we hebben mogen ontvangen. Mede ook omdat daarin bevestigd wordt dat men dit een goed idee vond. We hopen dat de importeurs en andere bedrijven die onze website ondersteunen dat ook zullen waarderen en hun medewerking hieraan willen verlenen!

Het was natuurlijk even een uitpluizerij, want er komen al met al nogal wat nieuwe modellen beschikbaar voor op de racebaan in 2006. Dit betekend dat er dan ook op de meest uiteenlopende modellen gestemd is, van de onlangs geteste Ninco Mosler (weer een aantal tevreden lezers dus nu...) tot de Simca 1000 van Revell.

Maar goed, we zijn eruit, de uitslag is bekend. We zullen het niet te lang maken, we komen er nog wel vaker op terug als een auto die genomineerd werd getest wordt. Het was in ieder geval een nek aan nekrace tussen de nummers 1, 2 en 3
. Zoals dat ook hoort in racebaanland!

Op nummer 3, de McLaren F1 Longtail van Slot.itOp nummer 2 (met 1 stem meer) de Aston Martin DB9 van ScalextricOp nummer 1 ( met 1 stem meer) de Nissan 350Z van Ninco!!

Deze auto's komen per merk dus bovenaan te staan op het wensenlijstje dat we versturen. 
Natuurlijk doen we dat ook bij de andere merken die genomineerd zijn, maar die gaan we hier niet allemaal opsommen. Enkele auto's die verder ook hoog scoorden waren de Mosler van NSX, de Nissan Skyline van Scalextric, de hotrods van Carrera en de Aston Martin van SCX.
 We gaan natuurlijk ons uiterste best doen om zoveel mogelijk van de genomineerde auto's dit jaar ook daadwerkelijk op www.racebaan.com aan bod te laten komen.

De losse wensen....

Dat wat betreft de auto's. Als losse wens waren er veel mensen die heel graag het nieuwe Ninco digitaal getest zouden zien (blijkbaar zitten er nogal wat mensen de kat uit de boom te kijken) en het digitaal racen in zijn algemeenheid, min of meer een onderlinge vergelijking met plussen en minnen per systeem. Ook hiervoor gaan we ons heel graag inzetten natuurlijk!

Velen zouden het ook leuk vinden als er ook dit jaar weer enkele dubbeltesten zouden komen, zoals de Aston Martin DB9 van SCX en Scalextric en en de Nissan 350Z van Ninco en Scalextric. Hier zijn we natuurlijk deels afhankelijk welk merk wanneer betreffend model op de markt brengt.

De prijswinnaar...??!!

We willen tot slot bij deze alle deelnemers bedanken voor het uitbrengen van hun stem!

Uit degenen die onder andere hadden gestemd op de auto met de meeste stemmen, de Nissan 350 Z van Ninco, hebben we volgens afspraak een winnaar geloot.

De winnaar is geworden: RON COPPENS uit Uithoorn!

Ron, van harte proficiat met je nieuwe aanwinst, de Mosler MT 900 R Xavex van Ninco!
Hij komt binnenkort voorrijden!!
Met heel veel racebaangroeten
Team racebaan.com
Ton Schols en Frank ter Linden

Home | Testbank | Gulf Racing | Uw Gastheren | Sitemap
1 mei 2006 - Copyright racebaan.com