HOME | RACEBAANPRAATJE | TESTBANK | VERZAMELEN | REPORTAGES | GULF RACING | LINKS | SITEMAP

SLOT.IT CATALOGUS 2006Beter laat als nooit moet men bij Slot.it gedacht hebben. Eindelijk is ook de catalogus van 2006 van hun beschikbaar. Een paar maanden later als de andere merken, die zijn vast al met 2007 bezig. Ze lopen wel vaker wat vertraging op zullen we maar zeggen. Maar goed. Toch interessant genoeg om eens te kijken wat Slot.it er van gemaakt heeft. Uiteraard is de omslag oranje van kleur en prijkt hun logo op de voorkant. Lekker herkenbaar voor de liefhebbers dus.
Het papier is van zeer goede kwaliteit, lekker dik en het formaat is A4 in dwarsrichting.
Wat bij het eerste bladeren opvalt is dat men niet vergeten is waar het ooit mee begonnen is.
Onderdelen dus. Zoals ze zelf zeggen; Voor alle auto's, niet alleen voor Slot.it's.............!


 
OVERZICHT
In het geheel genomen is deze catalogus niet meer of minder dan een overzicht waar het merk Slot.it op dit moment voor staat. En dat is het maken van hoogwaardige racebaanauto's en onderdelen en dat alles gericht op de gevorderde hobbyist en competitierijders.
En daar is niets mis mee. De waarheid mag gezegd worden en zoals algemeen bekend zijn de auto's van Slot.it standaard erg goed en zijn hun onderdelen erg geschikt om je slotcar te tunen.
Je vind in deze catalogus dus heel veel, zeg maar gerust alle informatie die je nodig hebt om je slotcar te tunen met behulp van hun onderdelen.  Kortom een compleet naslagwerk voor mensen die Slot.it fan zijn en/of voor het tunen van hun auto's veel gebruik maken van Slot.it.


TANDWIELEN

Verreweg het merendeel van de artikelen uit hun programma bestaat uit een zeer groot assortiment tandwielen. Letterlijk en figuurlijk in alle kleuren en smaken. Je kunt bij Slot.it tandwielen krijgen voor motoren in zowel inline, sidewinder en anglewinder opstelling.
En dan nog in de nodige verschillende maten en kwaliteiten, om zo remweg en acceleratie naar wens te kunnen afstellen op de baan waar en de regelaar waarmee je rijdt. Er is zelfs een zeer handig overzichtsschema met diverse overbrengingen bijgevoegd.


MODELLEN

De modelliefhebbers kunnen in deze catalogus ook hun hart ophalen. Het bevat een compleet overzicht van alle auto's die Slot.it tot op vandaag heeft uitgebracht,  Nou ja, bijna dan. De Lancia komt vermoedelijk nog deze maand op de markt. Toch zijn het er langzaam al meer dan je in de gaten hebt. De Audi R8C, de Nissan R390 GT1, de Porsche 956C & 962C, de Sauber C9 en de Jaguar XJR 9 LM. Allemaal klinkende namen in de racewereld.  Wat dat betreft heeft men een prima en herkenbare modelkeuze bij Sot.it. Binnenkort dus nog de Lancia LC 2-84.
Én hopelijk nog dit jaar de lang verwachte McLaren Long Heck. Volgend jaar? Wie weet....


NOG MEER ONDERDELEN....
Natuurlijk is er in deze catalogus nog veel meer te vinden. Slot.it heeft tenslotte ook een uitgebreid assortiment banden, velgen, inserts, assen, starterskits, lagers, schoentjes, motoren (allen met uitgebreide beschrijving en technische specificaties!), magneten, schroefjes, slepers, , hun HRS-chassis en niet te vergeten hun doosje Grid-girls natuurlijk.....
Al met al kun je in deze catalogus op je dooie gemak rondbladeren tot je alle onderdelen bij elkaar gezocht hebt om je ideale slotcar samen te stellen. Dan wel nog even sparen natuurlijk......

TOT SLOT(IT)....
Dan hebben we nog niet alles besproken wat in dit boekwerkje te vinden is. Naast dit alles ook nog aandacht voor hun SSD digitale chip voor Scalextric digitaal, hun verlichtingskitje, hun website en een overzichtje van wedstrijden met hun raceproducten.
Kortom, wil je iets weten over Slot.it, niet verder zoeken, hier staat het allemaal overzichtelijk bij elkaar. Deze catalogus ergens kopen of bestellen? Vraag naar productnummer SICT06....! 

 

Webtips
Importeur: O.U.I.C.K
Fabrikant: Slot.it

 

Home | Racebaanpraatje | Testbank | Verzamelen | Sitemap | Mail
5 september 2006 - Copyright racebaan.com